12 jul 2009, 11:04

Любовен сблъсък 

  Poesía » De amor
575 0 7

За мен небето е измамно,

за тебе винаги красиво.

Аз търся знаци филигранни,

ти - безоблачност щастлива.

 

За теб Луната е измамна,

денят- щастлив отрязък.

За мен Тя е изкушение

и нощен мой спасител.

 

И бродя нощем по пътеки,

и обикалям предела...

Избягваме слепи просеки,

заедно търсим тътен дъждовен...

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??