12.07.2009 г., 11:04 ч.

Любовен сблъсък 

  Поезия » Любовна
570 0 7

За мен небето е измамно,

за тебе винаги красиво.

Аз търся знаци филигранни,

ти - безоблачност щастлива.

 

За теб Луната е измамна,

денят- щастлив отрязък.

За мен Тя е изкушение

и нощен мой спасител.

 

И бродя нощем по пътеки,

и обикалям предела...

Избягваме слепи просеки,

заедно търсим тътен дъждовен...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??