19 ene 2011, 13:22

Любовен стих 

  Poesía » De amor
1223 0 0

Любовен стих


Не ти написах стих, любов,

не намерих думи да те нарисувам,

но своята душа пред теб разкрих, любов,

и с теб копнеех да празнувам...


Не ти написах стих, любов,

но най-ценното от себе си ти дадох,

ти дори не го разбра, любов,

и болката измести покълналата радост...


Не ти написах стих, любов,

но и с роза ти не ме дари,

дори от нейните бодли да заболи, любов,

по-леко е, отколкото без роза да си тръгнеш ти!


И днес не искаш този стих, любов,

не искаш, защото той горчи,

но и виното, което с теб изпих, любов,

на мен все още ми горчи...

© Люси Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??