Любовна история
Всичко започна ето така,
тръгнах да търся любовта.
В пътуването си осъзнах,
че трудно ще я намеря и се спрях.
Но в очите на едно момиче видях искри.
И любовта при мен дойде неусетно почти.
Ето така влюбен съм сега,
като че ли летя без крила.
И гордо с вдигната глава вървя,
гледам на деня студен
като на топъл летен ден,
така сърцето в мен
тупти в ритъм променен.
Това е история безкрай,
замисли се ти и познай,
любовта превръща живота ти в рай.
© Ивайло Тодоров Todos los derechos reservados