15 jun 2010, 22:51

Любовна китка 

  Poesía » De amor
607 0 0

Мислех китка да откъсна,
 на тебе да я подаря - 
китка да помиришеш,
но къде си ти сега?

Цветето откъснах,
стръкчета събрах,
нежно във вазата го натопих,
но къде си ти сега?

 Няма те тебе сега -
 китката да видиш
и на тебе да я подаря.
Китката да помиришеш,
но къде си ти сега?

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??