15 июн. 2010 г., 22:51

Любовна китка 

  Поэзия » Любовная
553 0 0

Мислех китка да откъсна,
 на тебе да я подаря - 
китка да помиришеш,
но къде си ти сега?

Цветето откъснах,
стръкчета събрах,
нежно във вазата го натопих,
но къде си ти сега?

 Няма те тебе сега -
 китката да видиш
и на тебе да я подаря.
Китката да помиришеш,
но къде си ти сега?

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??