19 feb 2009, 12:18

Любовна клада 

  Poesía
635 0 4

Погледите палещи преплитат се в нощта

и устните изгарящи посрещат любовта.

Сърцата бият лудо и пръстите трептят

и шеметно изгарят на кладата на любовта.

Забързани във времето, отпиват от страстта,

че бавно и неусетно си отива младостта.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??