Feb 19, 2009, 12:18 PM

Любовна клада 

  Poetry
637 0 4

Погледите палещи преплитат се в нощта

и устните изгарящи посрещат любовта.

Сърцата бият лудо и пръстите трептят

и шеметно изгарят на кладата на любовта.

Забързани във времето, отпиват от страстта,

че бавно и неусетно си отива младостта.

© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??