12 nov 2007, 9:02

Любовна съм 

  Poesía » De amor
616 0 7

Превърнах днес съня в реалност от целувки,

изцяло те обикнах във пространството на часовете,

зная, че загубих всичките си страхове да питам

и да се съмнявам дали те има, или си измислен...

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??