12 нояб. 2007 г., 09:02

Любовна съм 

  Поэзия » Любовная
626 0 7

Превърнах днес съня в реалност от целувки,

изцяло те обикнах във пространството на часовете,

зная, че загубих всичките си страхове да питам

и да се съмнявам дали те има, или си измислен...

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??