1 jul 2013, 17:57

Любовни писма 

  Poesía » De amor
893 0 1

Писма любовни аз ти пиша и ги изпращам по света,
във тях една надежда диша, а с нея гоня си страха.
- Къде си? - вятъра попитах, а той подсвирна и запя,
писмото грабна и отнесе, помете сухите листа.

- Къде си? - питах и небето, обсипано с безброй звезди,
една от тях надолу литна, писмото грабна и се скри.
- Къде си? - питах си сърцето, а то в гърдите ми заби,
дали защото бе открило, че много близо вече си?

Писма любовни аз не пиша, но днес пред моята врата
намерих плик с червена роза, подател бе ù ЛЮБОВТА.
"При тебе идвам да остана, живота с теб да разделя,
да бъдеш въздух, мойта рана, с любов която ще целя!"

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??