В шума на реката
те чувам,
онези
мили думи
редиш…
в очите на
белите риби
те виждам
топли… красиви…
с усещане
за нежност
в милувката
на полъха тих…
докосване е…
любовно
с ухание на река
и на теб…
бели
бисерни мисли
във върбите
отново
цъфтят…
видя ли в очите ми,
мили мой,
онази кротка,
бяла сълза...
http://www.youtube.com/watch?v=OCEDO9KdJ- Q&feature=related
ANGEL TEARS
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados
вълни на нежност и вълни на страст.
Рисува вятърът в косите ти тъга.
Звездите се оглеждат...Чакат знак...
Прекраснице!!!С обич за теб!