6 feb 2006, 23:21

Любовно цвете 

  Poesía
1037 0 3

Черена роза стискам в ръката,
бавно забиват се в дланта бодлите,
остър меч пронизва ми душата,
по лицето ми се стичат сълзите.

Капе кръв от дланта наранена,
безмълвно плаче тя с кървави сълзи,
плача и аз в мъка потопена,
по тялото ми остра болка пълзи.

Като роза беше любова ни-
изящно цвете, копринено нежно,
бодлите и оставят вечни рани,
давят ни в море от болка безбрежно.

© Мария Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??