22 feb 2007, 22:51

Любовно (недовършено) 

  Poesía
1039 0 3

Искам да те виждам,
щом вперя поглед към звездите.
Лицето ти да виждам,
когато нощем затворя си очите.

Искам гласа ти да отеква,
когато тишината ме притиска в самотната си плът.
Смехът ти аз да чувам,
смях, без който сетивата ме болят.

© Благой Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??