22.02.2007 г., 22:51 ч.

Любовно (недовършено) 

  Поезия
1034 0 3

Искам да те виждам,
щом вперя поглед към звездите.
Лицето ти да виждам,
когато нощем затворя си очите.

Искам гласа ти да отеква,
когато тишината ме притиска в самотната си плът.
Смехът ти аз да чувам,
смях, без който сетивата ме болят.

© Благой Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??