Feb 22, 2007, 10:51 PM

Любовно (недовършено) 

  Poetry
1114 0 3

Искам да те виждам,
щом вперя поглед към звездите.
Лицето ти да виждам,
когато нощем затворя си очите.

Искам гласа ти да отеква,
когато тишината ме притиска в самотната си плът.
Смехът ти аз да чувам,
смях, без който сетивата ме болят.

© Благой Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??