15 nov 2020, 11:06

Любовно нехайку 

  Poesía » Otra
263 1 2

Тази малка, сладка мажоретка
прилича ми на епруветка.
Ще я поканя в моята лаборатория
дори със риск да съм й втория.

И ден, и нощ, и в прясна угар
ще я преследвам с хеликоптер "Кугър",
ще блееснат пак пред ней житата,
когато вдигне си за мен краката.

"Простак" тя нека ме нарича,
любовният буквар докато срича.
По нея днес така съм хлътнал,
че всичко със усмивка бих преглътнал.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??