24 dic 2007, 18:36

Любовно обяснение в Коледната нощ... 

  Poesía » De amor
740 0 7

 

Сияе нощ величествена, свята.

Където и да си сега,

вратите на съня ти ще отворя,

ще те целуна във нощта...

 

Сияе нощ величествена, свята...

За тебе светят всичките звезди.

Аз моля се за теб, за нас... Аз вярвам,

че пак при мен ще се завърнеш ти...

 

© Мартин Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??