24.12.2007 г., 18:36 ч.

Любовно обяснение в Коледната нощ... 

  Поезия » Любовна
731 0 7

 

Сияе нощ величествена, свята.

Където и да си сега,

вратите на съня ти ще отворя,

ще те целуна във нощта...

 

Сияе нощ величествена, свята...

За тебе светят всичките звезди.

Аз моля се за теб, за нас... Аз вярвам,

че пак при мен ще се завърнеш ти...

 

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??