Dec 24, 2007, 6:36 PM

Любовно обяснение в Коледната нощ... 

  Poetry » Love
741 0 7

 

Сияе нощ величествена, свята.

Където и да си сега,

вратите на съня ти ще отворя,

ще те целуна във нощта...

 

Сияе нощ величествена, свята...

За тебе светят всичките звезди.

Аз моля се за теб, за нас... Аз вярвам,

че пак при мен ще се завърнеш ти...

 

© Мартин Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??