30 dic 2009, 10:16

Любовно послание 

  Poesía » De amor
2004 0 3

          Любовно послание

 

Отново цъфнаха цветята.

Букет от тях набрах си аз.

И радост вля ми се в душата,

Че пролетта е пак при нас.

А пролетният слънчев ден

Мисли в мен навява ми сега.

 

Твоят лик отново е пред мен.

Едничка дума шепна ти в захлас.

 

                                                                          Стефан Иванов Йовевски

                                                                         

© Стефан Йовевски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??