30.12.2009 г., 10:16 ч.

Любовно послание 

  Поезия » Любовна
2002 0 3

          Любовно послание

 

Отново цъфнаха цветята.

Букет от тях набрах си аз.

И радост вля ми се в душата,

Че пролетта е пак при нас.

А пролетният слънчев ден

Мисли в мен навява ми сега.

 

Твоят лик отново е пред мен.

Едничка дума шепна ти в захлас.

 

                                                                          Стефан Иванов Йовевски

                                                                         

© Стефан Йовевски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??