12 may 2009, 15:10

Любовно - слънчево 

  Poesía » Otra
585 0 6
Притича слънцето по хоризонта,
целуна на любовта ми босите пети,
търкули се, усмихна се с насмешка,
с перде от облак бързо се зави.

Оттам, с усмивка закачлива,
подръпваше на облака косата,
разресваше го с златните си пръсти,
лицето си разхлаждаше с росата.

Чертаят пак с крилете птици,
с премрежени от изгрева очи,
в морето със смарагдени зеници
една любов със слънчеви пети...

© Джулиана Кашон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??