3 nov 2012, 12:14

Любовта 

  Poesía » De amor
557 0 0

Любовта... не беше ли тя в основата на всичко?
Не беше ли тя вечната приказка?
Нея ли олицетворявахме с красивата жена,
покорила хиляди мъжки сърца?
Престана ли да съществува тази сладка болка,
или ние отказахме да почувстваме неземната красота?
Кога стана всичко това?
Кога спряхме да вярваме в любовта?!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??