3 нояб. 2012 г., 12:14

Любовта 

  Поэзия » Любовная
554 0 0

Любовта... не беше ли тя в основата на всичко?
Не беше ли тя вечната приказка?
Нея ли олицетворявахме с красивата жена,
покорила хиляди мъжки сърца?
Престана ли да съществува тази сладка болка,
или ние отказахме да почувстваме неземната красота?
Кога стана всичко това?
Кога спряхме да вярваме в любовта?!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??