12 dic 2006, 16:43

Любовта 

  Poesía
952 0 1
Любовта Дълги нощи танцувах сама... Дълги нощи, докато не открих любовта... Не, не почука на вратата... Просто влезе мълчещката... Дойде, прегърна ме в ритама черен... Закле ми се, че ще ми бъде верен... Защо повярвах сега се чудя... Защо позволих да се влюбя... Ето сега какво стана... От любовта остана само рана... Болезнена, кървяща... И за всичката мъка кипяща... Обвинявам отново нея...

© Мариана Манева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Офффф Симеоне вече ми писна от тебе,знаеш ли?! Кат си толкоз мн отворен,земи ти направи нещо...пък да те видим... А колкото за стиха мисля че е мн нежен и красив поздрав и Успех!
Propuestas
: ??:??