12 may 2011, 22:05

Любoвта ми... 

  Poesía » De amor
918 0 7

Любовта ми е пролетна птица,

в косите ми свила гнездо,

за  целувка събрала устица

и със слънчево-жълто око.


Любовта ми е огърлица

от най-чистото лунно сребро,

напоителна жива водица

и поникнало в тебе добро.

.

Любовта ми е приказно царство

с най-уханните пъстри цветя.

Любовта ми е кълн благодарност

и невинност, и чистота.


Любовта ми е песен от рая,

по-бездънна и от синева.

Тя е остров далечен, незнаен

и е твоя... но какво от това,


ако не може да слива планети

и със устрем да се множи?

Но го можем, щом с нея сме двете!

И го можем, щом с нас си и ти!

 

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??