13 feb 2009, 22:15

Любовта ми е люлка с змия 

  Poesía » De amor
580 0 2
На Ина (истинската и непреходната ми любов)

Любовта ми е люлка с змия.

Черна и грозна, и съска.

Любовта ми е пълна с тъга.

Граби безмерно и пръска

с отрови зелени поля.

 

Любовта ми не стига за нищо.

Безпределно ранява навред,

но защо ми се губи тук нещо?

Как раних най-близък човек?

Как те накарах да мразиш?

Да псуваш, да хулиш безчет.

Да ме покриеш с ненавист,

без обич в сърцето е лед.

 

Аз ти се моля пак, мила.

За последно ще вземам вина.

Ще те направя отново щастлива,

само подай ми наново ръка!

 

Не ме бутай встрани от друма.

Той е широк и за двама ни, знай!

Аз се заклевам и давам ти дума,

ще те намеря отново комай!

 

София,

12.02.2009г.


Отдавна не бях публикувал тук... отдавна бях забравил част от страховете и тревогите си... припомних си ги, но вече ги забравям отново. Използвам момента, но него вече го няма, щастлив съм както никога, а това, че не съм бил някога, вече е забравено! 

Пожелавам на всички ви да намерите това щастие, което открих аз!

Усмивки!

Петроний

© Хитреций Гай Хитреций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??