29 ene 2009, 20:24

Любовта на сокола 

  Poesía » De amor
1112 0 17

 

 

 

                               Любовта на сокола

 

 

               „Всяка гълъбица ще намери своя сокол.”

                                   Френска поговорка

 

 

 

Гълъбице моя!... Спри се... Не тъжи...

Неналюбена не ще останеш...

Виж!... Във синевата как сокол кръжи...

Бързо полети да му пристанеш!

 

 

Гълъбице моя!... След грозната шега

последното ти слънце грее...

За сокола млад си жертва в любовта!

Перата ти с любов ще разпилее...

 

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??