18 ago 2006, 17:17

* * *(любовта не е оказион) 

  Poesía
689 0 4
Любовта не е оказион!
Чувствата не са афиш рекламен!
Красотата няма еталон
в индивидуалните измами!
Аз обичам и това ми стига!

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??