18 авг. 2006 г., 17:17

* * *(любовта не е оказион) 

  Поэзия
690 0 4
Любовта не е оказион!
Чувствата не са афиш рекламен!
Красотата няма еталон
в индивидуалните измами!
Аз обичам и това ми стига!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??