10 feb 2024, 19:18

Любовта не гасне 

  Poesía » Otra
124 1 1

Беше малко птиче
с болничко краче.
Носих му трохички -
по корем  кълве…
Бързо свикна с мене,
давах му храна.
Милото – то денем
махаше с крила.
Оздравя, порасна,
търсеше ме все.
Обичта не гасне!
Даде ми перце.
Сякаш,че ме гали
то в незнаен час.
Вън трохи оставям
„Чико-о“ – викам аз!

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??