24 nov 2007, 16:10

Любовта никога не умира  

  Poesía » Otra
651 0 3

Любовта никога не умира

 

Опитвам се да видя лицето ти,

представям си кожата ти.

Опитвам се да живея за деня,

в който ще целуна красотата ти.

Внезапно видение в нощта,

празна сянка в небето ясно.

Ти си мечтата вътре в очите ми,

която крие тайната на насладата.

Ти бе като самотен ангел,

открил покой в дебрите на гората,

когато целунах сладките ти устни.

Това бе единият миг, когато те докоснах,

с тази моя кървава, вечна целувка

и както времето минава, така и ние търсим

за любов, която изпълнена с радости.

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??