Любовта никога не умира
Опитвам се да видя лицето ти,
представям си кожата ти.
Опитвам се да живея за деня,
в който ще целуна красотата ти.
Внезапно видение в нощта,
празна сянка в небето ясно.
Ти си мечтата вътре в очите ми,
която крие тайната на насладата.
Ти бе като самотен ангел,
открил покой в дебрите на гората,
когато целунах сладките ти устни.
Това бе единият миг, когато те докоснах,
с тази моя кървава, вечна целувка
и както времето минава, така и ние търсим
за любов, която изпълнена с радости.
© Диляна Неделчева All rights reserved.