24.11.2007 г., 16:10 ч.

Любовта никога не умира  

  Поезия » Друга
649 0 3

Любовта никога не умира

 

Опитвам се да видя лицето ти,

представям си кожата ти.

Опитвам се да живея за деня,

в който ще целуна красотата ти.

Внезапно видение в нощта,

празна сянка в небето ясно.

Ти си мечтата вътре в очите ми,

която крие тайната на насладата.

Ти бе като самотен ангел,

открил покой в дебрите на гората,

когато целунах сладките ти устни.

Това бе единият миг, когато те докоснах,

с тази моя кървава, вечна целувка

и както времето минава, така и ние търсим

за любов, която изпълнена с радости.

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??