11 ago 2013, 15:19

Любовта - за себе си 

  Poesía » De amor
438 0 5

 

 

                               Любовта - за себе си

 

 

                   Аз - изгубена - понякога,

                           не съм забравена - никога.

                    Живея при времето -

                            не като спомен студен.

                    Аз съм - сподавена болка,

                          от премълчавани викове.

                     Като нощ съм

                               и като дългия ден.

                     Лудостта съм,

                                онази, родила света.

                      Играя си с огъня,

                                 дори със съдбата.

                       Никой не бяга

                                  от моя плен,

                        а съм приятелка

                                  на свободата.

                        Не може да намразите -

                                    Мен.

                        Аз съм - вечната поданица

                                    на Земята.               

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??