14 jun 2006, 22:17

Люлин IV 

  Poesía
561 0 0
Живеехме на един етаж,
аз вечно нямах си кураж.
Изпъната поличка,
блузка бяла,
с бродирана якичка.
Спортно стегнати крака,
все по тях ми бяга мисълта.
Гърдите като гълъби са бели,
миг! и биха излетели.
Господи каква жена!
Погледа - на дива котка,
аритмия докарва нейната походка.
Входа бе приличен,
блока средностатистичен,
но повярвай нийде на света,
аз не срещнах във едно котка
и жена.

© Барон фон Микрофон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??