4 jun 2012, 9:29

Магия бяла 

  Poesía » De amor
645 0 4

Магия бяла

 

Истината? Аз я знам!

Излъжи ме ти красиво!

Без да те е много срам

или да звучи фалшиво...

 

Истината не е лек,

щом като е разболяла!

Колко трябва на човек? 

Вяра и магия бяла!

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??