Jun 4, 2012, 9:29 AM

Магия бяла 

  Poetry » Love
643 0 4

Магия бяла

 

Истината? Аз я знам!

Излъжи ме ти красиво!

Без да те е много срам

или да звучи фалшиво...

 

Истината не е лек,

щом като е разболяла!

Колко трябва на човек? 

Вяра и магия бяла!

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??