6 jun 2014, 21:34

Магия с перо 

  Poesía » De amor
528 0 4

-

 

Тиха сутрин се ражда,
но къде са петлите!?
Тежка топка от сажди
във комина ми рита.

Тънкостеблена сливка
за деня се пробужда
сред хоро самодивско.
Но в градината чужда.

А над мене — магия —
да съм сляпа и боса.
Ситен дъжд да не пия
от гнездото на коса.

По пера от глухари
ще му пращам хабери
с тънък звън на пендари —
докато ме намери.

 

-

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??