6 oct 2005, 2:28

Магнетична 

  Poesía
1687 0 8
Зад успеха на всеки мъж стои една....Истинска!

С дъх вълшебен стопяваш оковите
и ме водиш навън към безкрая.
Замък светъл под зидове падащи
във душата ми ваеш с омая.

И обливаш с потока на словото,
а гласът ти звъни и играе.
Със усмивка изтриваш руините
от Тъмница-пренасяш ме в Рая.

Под дъгата на Нашата Приказка
във нозете ти падам покорен:
-О, Спасителко моя готическа
пак съм Роб,но се чувствам Свободен.

© Евгени Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??