30 abr 2016, 16:05

Май 

  Poesía » Del paisaje
923 2 0

Месец май почука на вратата.
Носи дъхави цветя и слънце,
събужда се за нов живот земята,
покълнало е всяко зрънце.
Птиците танцуват своя танц в небето.
Разнася се изящен аромат.
Зеленее се навсякъде в полето,
дървесата  са красиви като за парад.
Бели облаци пътуват в каляски
и синее се лазурното небе.
Пролетта нахлува с пъстри краски,
с месец май, и в моето сърце.

© Мая Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??