30.04.2016 г., 16:05 ч.

Май 

  Поезия » Пейзажна
929 2 0

Месец май почука на вратата.
Носи дъхави цветя и слънце,
събужда се за нов живот земята,
покълнало е всяко зрънце.
Птиците танцуват своя танц в небето.
Разнася се изящен аромат.
Зеленее се навсякъде в полето,
дървесата  са красиви като за парад.
Бели облаци пътуват в каляски
и синее се лазурното небе.
Пролетта нахлува с пъстри краски,
с месец май, и в моето сърце.

© Мая Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??