9 feb 2008, 18:23

Майчино сърце 

  Poesía » Otra
506 0 3
Така безпомощна съм и безсилна
пред тебе, рожбо мила, свидна.
Изгаря челото горещо,
аз трябва да направя нещо,
та болестта ти да отмине
и болката ти да премине.

Сърцето мое тъй се свива,
когато тялото ти се превива
и предпочитам сто бели,
отколкот' да си болен ти.

Засмей се, сине, дай ми знак,
че здрав си ми от днеска пак,
лицето ми от радостта ще светне,
сърцето майчино с любов ще трепне.
В прегръдката ми ти се приюти,
в очите ми сълза блести.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??