Нежен полъх в утринта,
къпе се в лъчи.
Слънце в крехките листа,
музика струи.
Пъстра пролетна дъга,
във очите ни искри.
Птичи полет в синева,
носи нашите мечти.
Цвят във въздуха трепти,
май в обич се топи.
© Сеси Todos los derechos reservados
"Нежен полъх в утринта,
къпе се в лъчи."