24.05.2009 г., 20:24 ч.

Майска нежност 

  Поезия
888 0 27

Нежен полъх в утринта,

къпе се в лъчи.

Слънце в крехките листа,

музика струи.

Пъстра пролетна дъга,

във очите ни искри.

Птичи полет в синева,

носи нашите мечти.

Цвят във въздуха трепти,

май в обич се топи.

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??