26 jun 2011, 17:17

Майски длани 

  Poesía
514 0 5

 

Майски длани

 

Свежо утро. Майски длани

са протегнали листата

и докосват замечтано

минувачи по лицата.

 

И поставят им усмивки,

и рисуват във сърцата.

Свежо утро Май разплисква

и попътен литва вятър.

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??