Jun 26, 2011, 5:17 PM

Майски длани 

  Poetry
520 0 5

 

Майски длани

 

Свежо утро. Майски длани

са протегнали листата

и докосват замечтано

минувачи по лицата.

 

И поставят им усмивки,

и рисуват във сърцата.

Свежо утро Май разплисква

и попътен литва вятър.

 

 

 

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??