21 oct 2012, 22:07

Макар и за ден 

  Poesía » De amor
478 0 0

сиви силуети

назад

се движат към мене

плаши ме миналото

връщащо се време

имам нужда от страхове

от височини

и от спускания

нуждая се от болки

и през мрака от

диви препускания

имам нужда от ужаса

който на сърцето

ударите заглушава

от хипноза мека

чрез която сънищата си

наново

да забравя

трябват ми крясъци

изтръгнати от

мъглата във мен

трябват ми писъци

да те върнат

отново

тук

 

макар и за ден


© Пламена Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??