2 nov 2016, 23:40

Малка, нежна любов 

  Poesía
351 2 5

 

Имаш нужда от мен.

Така говорят листата.

Сърцето ти е студено.

Без мен. Искаш да съм ти лято.

Имаш нужда от пламенен дъжд.

Така шифроваш с цветята.   
В душата ми... А тя капе...

Красивото се нуждае от ято.

Да те отнеса далеч от света,

до нашето малко, щастливо място...

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??